OPTIES & STOFFEN

Buitenkant zwart &

Binnenkant stof naar keuze

Alle BusGordijnen worden gemaakt met zwarte verduisteringsstof aan de buitenkant en een stof naar keuze aan de binnenkant. De BusGordijnen zijn volledig verduisterend.

 

Met de zwarte verduisteringsstof aan de buitenkant lijken de ramen geblindeerd en valt je bus niet op als camper, ideaal voor als je incognito wilt kamperen.

 

De stof aan de binnenkant kan je zelf kiezen, er zijn stoffen met print of effen stoffen. Vul de naam van de stof in op het bestelformulier.

 

STOFFEN MET PRINT

Ster oker S
Ster roest S
Ster denim S
Ruit geel 1 cm
Ruit oranje 1 cm
Ruit rood 1 cm
Zwaluw denim
Zwaluw zwart
Tropical oker
Show More

Meer keuze aan stoffen met print?

Alle stoffen met print zijn katoenen stoffen van onlinestoffen.nl, daar staan nog veel meer stoffen om uit te kiezen. (zo zijn de stoffen met sterren, ruitjes en stippen verkrijgbaar in veel meer kleuren en groottes).

Vul na de naam (of link) van de stof in op het bestelformulier of mail een screenshot. Stofprijzen hoger dan 5,95 per meter worden doorberekend in de prijs.

EFFEN STOFFEN

Licht Grijs
Licht Grijs
Midden Grijs
Midden Grijs
Donker Grijs
Donker Grijs
Licht Blauw
Licht Blauw
Mint Groen (warm)
Mint Groen (warm)
Mint Groen (fel)
Mos Groen
Mos Groen
Flessen Groen
Flessen Groen
Beige
Beige
Show More

Eigen stof aanleveren?

Liever een eigen stof aanleveren? Dat kan, zolang het een dunne katoenen stof is (vergelijkbaar met de dikte van een dekbedovertrek). Je kan stof kopen in een stoffenwinkel of bestellen op internet en laten bezorgen bij BusGordijn. Neem contact op met Laurie via info@busgordijn.nl over hoeveel meter stof je nodig hebt. Per meter stof gaat er 5 euro van de prijs af.

Kijk bijvoorbeeld op www.kickenstoffen.nl, www.destoffenkraam.nl, www.stoffen.net, www.jansikkes.nl, shop.vlisco.com of www.nienkebijtje.nl.

Inspiratie nodig wat andere klanten voor eigen stof hebben aangeleverd? Bekijk de foto's.

HOR BusGordijn

Alleen voor de Mercedes Dudo

 

Een BusGordijn met ingenaaide magneten, maar dan gemaakt met hormateriaal. Geen last meer van muggen: het raam kan je open laten staan als de deur dicht is. 

De HOR BusGordijnen worden op maat gemaakt voor de standaard ramen van de Mercedes Dudo (voor zowel de hoge als de lage ramen). Ze zijn afgewerkt met zwart band, waar 12 magneten zijn ingenaaid. Ze passen precies onder een normaal BusGordijn omdat de magneten op precies dezelfde plekken zitten.

 

€ 110,- per set van 2  (inclusief verzending)

Contact HOR BusGordijn op maat

Heb je een andere bus en wil je een HOR BusGordijn op maat laten maken? Dat is ook mogelijk. De HOR BusGordijnen worden gemaakt door Lorenz, neem contact op met hem via dit contactformulier.

CONTACT MET BUSGORDIJN

CONTACTFORMULIER

Email: info@busgordijn.nl

Tel: 06-10065743

KvK nr: 67724515

btw nr: NL001958026B23

BusGordijn

Laurie Drieenhuizen

Kruiskamp 23

3814 PA Amersfoort

Nederland

© 2018 BusGordijn

BusGordijn also ships to European countries outside the Netherlands! Take a look on the English website: VanCurtain

  • Facebook
  • Instagram