WAT MENSEN ZEGGEN OVER BUSGORDIJN

Lorenz & Krista

MERCEDES 508, EEMNES, NL

“Tijdens de bouw van onze wagen heb ik lang nagedacht over hoe ik de gordijnen zal maken… Ik wilde geen vaste gordijnen en liever geen rails. Toen ik BusGordijn tegenkwam dacht ik ‘ja!’, dat is nog eens een briljante oplossing! Het werkt perfect, blijft goed hangen, ook als je de deur hard dichtslaat, verduistert als een malle en het licht is te ‘doseren’. Opgevouwen nemen ze weinig ruimte in beslag en als ze hangen heb je in de hele wagen privacy. Binnen een minuut hangen ze of zijn ze weer opgeruimd. Al met al zeer tevreden en raad ze dan ook iedereen aan!”

Mercedes 508

Lorenz is geïnterviewd over zijn BusGordijnen en de verbouwing van zijn bus.

Kiona

MERCEDES 508, OOSTERHOUT, NL

"De beste optie voor gordijnen in je bus! Makkelijk, snel en boven alles geweldige kwaliteit!!!!!"

Oliver

MERCEDES 407, BERLIJN, DUITSLAND

“Hoe creëer je de perfecte sfeer in de bus? Deze vraag heeft ons lange tijd bezig gehouden totdat we BusGordijn tegen kwamen. We zijn blij met het resultaat. Van buiten verduisterend, van binnen een tropisch gevoel, erg veelzijdig, magnetische bevestiging, handgemaakt, op maat gemaakt en snelle levering!”

Mercedes 407

Michel & Maithe

MERCEDES 508, CAPELLE AAN DE IJSSEL, NL

“Ze staan heel mooi bij het interieur van de bus en ze zorgen ervoor dat er totaal geen inkijk is, echt superfijn! Ook van buiten is het een mooi gezicht met de zwarte stof. Echt een goed idee van je de zwarte stof van buiten en printje van binnen, blij dat we hiervoor gekozen hebben.”

Jaap

MERCEDES 608, DEN HAAG, NL

“Complimenten voor briljante gordijnen. Ik heb ze niet in de meest opvallende kleur besteld omdat ik er niet ‘als camper uit wil springen’ maar ben er heel erg blij mee.”

Mercedes 608

Sarah

MERCEDES 608, BROUWERSHAVEN, NL

“Wij zijn er super blij mee! Ideaal!

Silvana

MERCEDES 407, BERLIJN, DUITSLAND

“BusGordijn heeft voor ons zulke mooie gordijnen voor de bus gemaakt. Ze zijn gemaakt met magneten en verduisteren compleet. Naar buiten is het compleet zwart, zo kunnen we incognito slapen.”

Mercedes 407

Tamara

MERCEDES 508, LANDL, OOSTENRIJK

“Ik moet zeggen dat ik super blij ben met de gordijnen voor onze Dudo, die ik bij VanCurtain/BusGordijn uit Nederland heb besteld. De dame maakt de gordijnen op maat en naait er magneten in. Zo ontzettend praktisch! Voor de binnenkant hebben we zelf een stof gekozen en de buitenkant is van zwarte verduisteringsstof. En is absoluut donker. We hebben de gordijnen ook voor de cabine laten naaien. Het is echt de moeite waard.”

Nona

MERCEDES 508, AMSTERDAM, NL

“Echt heel mooi!!! We zijn er super blij mee!”

Mercedes 508

Jeroen & Celeste

MERCEDES 508, HAARLEM, NL

“De gordijnen zijn goed ontvangen en we vinden ze prachtig”

Wijnand

MERCEDES 508, HELMOND, NL

“Erg tevreden. Veel dank.”

Mercedes 508

Bern & Leonie

MERCEDES 614, BORNE, NL (in Zuidelijk Afrika)

"We hebben nu heuse BusGordijnen! Ze passen perfect en het staat zo mooi! Van binnen een toffe print en van buiten incognito zwart!

 

De gordijnen zijn verduisterend, dat is handig voor de ochtenden. Maar sowieso handig voor de zon, want we gebruiken ze ook als zonwering als we ergens staan. Ze houden veel warmte buiten en dat is ideaal, hier in Afrika."

Mercedes 614

Bern & Leonie zijn geïnterviewd over hun BusGordijnen en hun reis door Zuidelijk Afrika.

Len & Steven

BEDFORD CF, AMERSFOORT, NL

"Top gordijnen!! Erg handig systeem met de magneten en op maat gemaakt. Keuze uit veel verschillende stoffen. Wij zijn er erg blij mee!!"

Bedford CF

Sandra & Dennis

MERCEDES o309, HEILOO, NL (in Europa)

"De BusGordijnen van BusGordijn passen perfect. Wat zijn ze mooi en ze verduisteren echt super. We genieten op dit moment elke dag van de BusGordijnen. Héél blij mee!"

Mercedes o309

Thys

MERCEDES 407, DRACHTERSCOMPAGNIE, NL

"Heel tevreden met onze gordijntjes. Het is mooi afgewerkt, past goed, kwalitatief goede materialen en zelfs de transportdozen zijn met zorg versierd. Ik kan het warm aanbevelen. Heel handig en echt met zorg gemaakt."

Bart & Semora

MERCEDES 814, AMSTERDAM, NL (in Zuid Amerika)

"We maken bijna een jaar elke dag gebruik van de BusGordijnen. We zijn in weersomstandigheden geweest van -12 tot aan 45 graden. Onze BusGordijnen hebben ons nog nooit in de steek gelaten. Als het heel koud is houden ze kou buiten de deur en als het heel heet is houden ze redelijk wat hitte tegen. Ze zijn nog nog even mooi als een jaar geleden en wij misschien nog wel blijer dan een jaar geleden ermee."

Mercedes 814

Hannah

HYMER, AMERSFOORT, NL

"Laurie van BusGordijn.nl is een zeer vakkundig mens, ze denkt met je mee en helpt je aan gordijnen die precies op maat zijn. Een aanrader voor iedereen die eraan denkt gordijnen aan te schaffen voor zijn of haar bus!"

Agnes & Rob

DAF, ENSCHEDE, NL

"We zijn blij met onze gordijnen voor onze Daf bus van Geluk op Wielen van BusGordijn. Hele mooie gordijnen! Mooi stikwerk en ze houden ook nog eens de tocht goed tegen!"

Mirjan & Adriaan

BUKHANKA, HELMOND, NL

"Ze staan prachtig!!! Alles past perfect, we zijn super tevreden."

Bukhanka

Janneke

MERCEDES 407, DRACHTERSCOMPAGNIE, NL

"Elk tripje genieten wij van jouw prachtig gemaakte gordijntjes. Super handig en ook nog eens met een leuke print."

Esther

VOLKSWAGEN T4, ARNHEM, NL

"Hoi Laurie, het staat superleuk! Ik ben er zo blij mee!! Dank je wel!!"

Volkswagen T4

Jennifer

MERCEDES 407, WILLEMSTAD, NL

"We zijn er heel blij mee!!! Fijn te plaatsen, lekker koel en donker binnen."

Mercedes 407

Eva & Ys

VOLKSWAGEN T1, UTRECHT NL

"Super mooi! We zijn er super blij mee!"

Volkswagen T1

Jacqueline

OPEL VIVARO, EINDHOVEN, NL

"Wij hebben heerlijk van onze eerste vakantie met onze camper en jouw BusGordijnen genoten!! Ze blijven top zitten, zijn super makkelijk te bevestigen of (deels) los te maken en verduisteren fantastisch!"

Opel Vivaro

Tjitske

BOOT, OPENDE, NL

"De gordijnen passen wat ons betreft prima! Wij zijn heel tevreden over het resultaat. De magneetjes klikken heel goed vast op het metaal. En keurig genaaid hoor! Kun je weer meenemen in je info dat een metalen boot ook tot de mogelijkheden kan behoren. Bedankt voor de prettige samenwerking."

Lodewijk

MERCEDES 408, DEN HAAG, NL

"Super blij met dit resultaat! Dank je wel!"

Mercedes 408

Viola 

MERCEDES 508, DEN BOSCH, NL

"Ze staan super leuk!"

Mercedes 508

Hélène

FIAT DUCATO, GOUDA, NL

"Ik had vandaag niet echt mijn dag. Dus een glimlach door de brievenbus kwam als geroepen!!! Daar waren mijn BusGordijnen! Ze kloppen als een bus!! Heel blij mee Laurie. Voor iedereen die ook gordijnen wil, zonder je bus te beschadigen? Bestel de magneetgordijnen van BusGordijn."

Fiat Ducato

Peter

MERCEDES 408, ZMAN, KROATIË

"De gordijnen zijn goed aangekomen.

Ik ben er erg blij mee."

Mercedes 408

Michael

VOLKSWAGEN T2, ETTEN-LEUR, NL

"Super chille BusGordijnen. BusGordijn heeft een super goed alternatief voor traditionele gordijnen. Super makkelijk te installeren."

Volkswagen T2

Marja & Bert

MERCEDES 409, LEMMER, NL

"Heel blij met onze nieuwe magnetische gordijnen van BusGordijn. Perfecte verduistering van buiten"

Mercedes 409

Arnoud & Gerdine

MERCEDES 608, AMERSFOORT, NL

“Super bedankt voor de BusGordijnen. Ze zaten in een mooi pakketje en een feest om open te maken. De gordijnen passen heel goed en zien er tiptop uit!! Ze zitten mooi en de kleur is perfect!”

"Super fijne BusGordijnen! Hele fijne service van Laurie, één gordijn is later nog aangepast omdat 1 raam toch een afwijkende maat had, top! Goed verduisterend en tegen de zon goed beschermd. Snel op te hangen en op te ruimen. Neemt weinig ruimte in beslag. Sterke magneten om ook nog dubbel te klappen. Onze bus heeft nu inmiddels een ander kleurtje, gordijnen passen er nog steeds bij. Ik raad de gordijnen zeker aan!"

Mercedes 608

Marcel

MERCEDES 613, CUIJK, NL

“Ideale gordijnen van BusGordijn.

Buitenkant gebroken wit gekozen om de zon af te ketsen en de binnenkant is mooi zwart. Verduistering werkt super goed!”

Peter

MERCEDES 613, GLABBEEK, BELGIE

“Ik ben er helemaal blij mee want ze passen perfect en ze zijn mooi!”

Joey

MERCEDES 508, CUIJK, NL

“Kwaliteit, snelheid, goede prijs en persoonlijk.

Al vanaf het begin dat BusGordijn bestond hadden we besloten om er een setje te bestellen als we aan een nieuw project begonnen. Vorig jaar november was het zover en alsof het zo moest had BusGordijn ook nog eens een mooie kortingsactie.

Gezien de gordijnen helemaal met de hand en naar smaak gemaakt konden worden, mocht onze dochter van 4 er ook 1 samenstellen. Unicorns en flamingo’s is het geworden en we zijn er heel blij mee. En voor de rest van de ramen een wat neutralere uitstraling. Dit weekend voor de eerste keer kunnen testen en het bevalt prima. Ze hangen heel snel en onder het rijden hangt er niets in de weg.

Laurie, ga zo door!”

Mercedes 508

Joey is geïnterviewd over zijn BusGordijnen en de verbouwing van zijn bus.

Remke

MERCEDES 508, SCHALKHAAR, NL

“Ik was al blij met een gordijn voor de zijdeur en ik ga zeker mijn gordijn met zuignappen voor het voorruit inruilen voor een exemplaar van BusGordijn.”

Karien

MERCEDES 407, LAAG ZUTHEM, NL

“Supergordijnen! Van binnen ontzettend leuk printje en van buiten niet te zien dat onze stoere ex-MEbus eigenlijk een camper is.”

Mercedes 407

Hans

MERCEDES 508, OOSTHUIZEN, NL

“De BusGordijnen zijn netjes geleverd en zien er prachtig uit. Het persoonlijke kaartje is heel leuk. Ik hoop ze snel te kunnen gebruiken.”

Frits & Edith

MERCEDES 508, SAPPEMEER, NL

“Het pakketje was net te laat voor onze mei-vakantie … maar geen nood, we hadden nog andere gordijnen. Alleen zeg nu zelf, de BusGordijnen lijken toch veeeel mooier dan de zilverkleurige?! Onze bus is echt een camper, dus we hoeven niet incognito; vandaar aan zowel de binnen- als buitenzijde een print. Dankjewel voor de mooie gordijnen, we gaan er vast veel plezier van hebben. En het leuke is, net als onze bus vind je ook van deze gordijnen geen 2e! Omdat er zoveel keus is aan stoffen is ieder BusGordijn uniek!”

Mercedes 508

Niels

MERCEDES 507, AMSTERDAM, NL

“Blij met mijn gordijnen, ze passen perfect! Zelfs de hoek van de schuifdeur past precies!”

Mercedes 507

Pascal

FIAT DUCATO, KRUIBEKE, BELGIE

"Super handig zo'n gordijn met ingenaaide magneten. Persoonlijk opgehaald bij een goedlachse spontane dame. Super leuk om eens gezien te hebben hoe ze de gordijntjes aan het maken was."

Diana

MERCEDES 508, ROTTERDAM, NL

"Ik had nog helemaal niet laten weten hoe de gordijnen bevallen. Kan er kort over zijn: helemaal super, fantastisch! Zelfs met het hete weer van de afgelopen tijd bleef het koel in de bus. We zijn zo blij met de gordijnen dat we voor onze overige vier ramen ook willen bestellen."

Mark

MERCEDES 409, HENGELO, NL

"Ontzettend tevreden over mijn gordijnen. Eigenlijk nog voor dat mijn camper af is / was had ik de gordijnen al uitgezocht en besteld. Blij dat ik geen raar ophangsysteem dien te verzinnen, en ze zijn ook nog eens super verduisterend! De hele bus blijft lekker donker en daardoor ook nog eens een stukje koeler. Alleen maar positieve reacties ontvangen van alle buren hier, dat zegt genoeg! Nu op naar Duitsland!"

Mercedes 409

"Even een snelle update tijdens m'n eerste echte kampeeravontuur; de gordijnen zijn perfect! Ook alle vrienden die mee zijn, zijn dolenthousiast over de privacy en het gemak! :)"

Betty & Tim

MERCEDES 609, GRONINGEN, NL

"Bedankt Laurie voor de gordijnen, ze passen perfect en wat een leuk kaartje had je erbij gedaan."

Jan

MERCEDES LP 608, NIJVERDAL, NL

"Ziet er prachtig uit, super gedaan, dit wordt voor jou rijdende reclame."

Mercedes LP 608

Ruben & Petra

MERCEDES 508, ZEIST, NL

"Wij zijn ontzettend happy met de gordijnen."

Menno

MERCEDES 609, DEVENTER, NL

"Dankje Laurie! Mooi hoor! Ook de zwarte stof bevalt me. Doordat de stof zo fijn geweven is lijkt het extra donker van buitenaf gezien."

Mercedes 609

Anne & Netty

MERCEDES 609, KOLLUM, NL

"Super mooi gemaakt en strak in de afwerking. Wij zijn blij! Wil je goed sluitende busgordijnen dan moet je dus bij BusGordijn zijn!! Laurie doet het 100% goed qua werk, afhandeling en communicatie!"

Mercedes 609

"Jij bent een topper juist door je enthousiasme en je klantgerichtheid en super service."

Wim

VOLKSWAGEN T5, ZWARTSLUIS, NL

"Ze zijn echt prachtig geworden! Een prachtige print en heel mooi gemaakt. Het past perfect! Echt vakwerk hoe je dat opgelost hebt. Wij zijn er heel blij mee!"

Ruud

MERCEDES 508, SCHIEDAM, NL

"De gordijnen passen perfect in de MB L508. Super makkelijk op te hangen met de ingenaaide magneten. Veel keuze uit verschillende stoffen. We zijn er blij mee."

Mercedes 508

Ingrid

MERCEDES 609, BUNNIK, NL

"We hebben vandaag de BusGordijnen ontvangen en wat zijn ze super mooi en zo netjes gemaakt! Dank, dank, dank!

Els

MERCEDES 408, MARUM, NL

"We hebben de gordijnen ontvangen,

mijn dank hiervoor. Ziet er tof uit, complimenten!"

Folkert

MERCEDES 310, JOURE, NL

"Eerste keer gebruikt! Heerlijk donker. 

In vergelijking met tot die stomme zuignap dingen is dit veel beter en gebruiksvriendelijker."

Mercedes 310

Jeroen

VOLKSWAGEN T5, HAARLEM, NL

"Super bedankt voor je snelle service en vakwerk."

Anneke

MERCEDES 409, DEN HELDER, NL

"Ons kampeerweekeinde zit erop, heerlijk geslapen mede door je fijne gordijnen! We zijn er erg blij mee!"

Mercedes 409

Stef

MERCEDES 608, DEN BOSCH, NL

"Yes! De gordijnen zijn binnen. Superbedankt, Laurie. Prachtig werk."

Margo & Henk

VOLKSWAGEN T2, BREDA, NL

"Ze zijn geweldig! Ben er heel blij mee!"

Volkswagen T2

Rinze & Patricia

BEDFORD CF, KOUDEKERKE, NL

"Hierbij wat foto's van onze eerste passing van de gordijnen. Toppie hoor, alsof ze ervoor gemaakt zijn... Oh, haha, dat zijn ze ook. Top, en nogmaals dank"

Bedford CF

Tom

MERCEDES 310, DEN HAAG, NL

"Ben er heeeeeeeel erg blij mee, staat super goed zowel van binnen als van buiten en sluiten super mooi aan :) ook erg fijn dat ze de binnenkant volledig verduisteren ... en van buiten is het super incognito :) Heel erg mooi werk en heel erg bedankt :)"

Mercedes 310

Floor & Casper

MERCEDES 609, HAARLEM, NL

"We zijn trouwens super blij met onze gordijnen!!!!"

Edwin

HUIS, BREDA, NL

"Ontvangen en past precies. Mooi, dank je wel."

Timo

MERCEDES 508, ENKHUIZEN, NL

"Thanks voor de prachtige gordijntjes!"

Mercedes 508

Jody

MERCEDES 407, AMSTERDAM, NL

"Thanks voor het gordijn voor de voorruit, we zijn er super blij mee :) Eigenlijk zo blij dat we die toch ook wel heel graag voor de andere ramen zouden willen."

Luca

MERCEDES 508, TUTTLINGEN, DUITSLAND

"So beautiful! Thank you BusGordijn"

Roos

AMERIKAANSE SCHOOLBUS, HILVERSUM, NL

"We hebben ze al binnen! Zien er prachtig uit. De eerste gordijnen al kunnen ophangen in de bus. Staan top!"

Josje

VOLKSWAGEN T2, ELST, NL

"We zijn er heel blij mee."

Volkswagen T2

Netty & Anne

VOLKSWAGEN T4, KOLLUM, NL

"Dank voor de mooie roze gordijnen voor de Wadnbus. Ze passen perfect. Heerlijk donker nu in de bus."

Rita

VOLKSWAGEN T4, SINT-OEDENRODE, NL

"Ik heb de BusGodijnen zojuist ontvangen! De gordijnen zien er super mooi en heel netjes uit! Een makkelijke oplossing met de magneten voor onze oude T4 volkswagencamper. Ik ben er heel blij mee! Dank je wel voor het maken en we zullen de gordijnen heel vaak gaan gebruiken!"

Volkswagen T4

Linda

MERCEDES 508, NIJKERK, NL

"Lieve Laurie, in 't echt zijn de BusGordijnen nog veel mooier! Superblij!"

Mercedes 508

Anita

MERCEDES 508, LEMELERVELD, NL

"Hoi Laurie, het is nog mooier dan verwacht en ... top ook nog zo snel, heel blij mee!!"

Mercedes 508

Inette

MERCEDES 310, EINDHOVEN, NL

"Je gordijn is goed aangekomen! Ziet er prachtig uit. Dank je wel."

Silvia & Dirk

HUIS, SCHEVENINGEN, NL

"Hierbij een foto van het door jou geleverde magneet gordijn voor onze schuifdeur. Bevalt prima hoor!"

huis schuifdeur.jpg

Esther

MERCEDES 608, DOESBURG, NL

"Heel blij met onze BusGordijnen. Dank voor de goede service!"

Mercedes 608

Rosalie

MERCEDES 508, EESVEEN, NL

"De gordijnen passen perfect!"

Mercedes 508

Robin 

MERCEDES 616, MEDEMBLIK, NL

"Super blij met de gordijnen van BusGordijn. We kunnen heerlijk uitslapen omdat het lekker donker is in de camper!"

Mercedes 616

Jean-Pierre

FORD TRANSIT, HARELBEKE, BELGIE

"Vanmorgen BusGordijnen mogen ontvangen, ze zijn prachtig."

Kees

MERCEDES 711, LUNTEREN, NL

"Je gordijnen zijn gisteren aangekomen, ze staan prachtig, ben er erg blij mee!"

Laurien

VOLKSWAGEN T3, NOORDHORN, NL

"Heerlijk kunnen slapen dankzij fijne verduisterende gordijnen van BusGordijn!"

Lennard

MERCEDES 407, MOOKHOEK, NL

"Even een berichtje om te laten weten dat de gordijnen binnen zijn en inmiddels ook in gebruik. Ze staan erg goed, ben er blij mee, bedankt!!"

Geert

MERCEDES 616, MEDEMBLIK, NL

"Sinds ik de BusGordijnen heb, heb ik nog nooit zo lang kunnen uitslapen in een camper."

Selma

RENAULT MASTER, EGMOND AAN ZEE, NL

"Yeahhh ze passen en staan echt prachtig!!!!!

Ohhhhh zooooo blij met onze BusGordijnen! Over 5 dagen mogen we er 5 maanden tegenaan kijken."

Renault Master

Marieke

VOLKSWAGEN T4, DEINUM, NL

"Veel dank voor de snelle service! Geweldig dat het gordijn voor onze vakantie is aangekomen. Het staat heel leuk!"

Kirsten

RENAULT MASTER, TER AAR, NL

"Some sweet, sweet loving is wat Destiny nodig had na al haar operaties en revalidaties. Trots als een pauw was ze, dat ze mij vanaf huis naar Bordeaux en weer terug had gebracht. Dat verdiende een beloning, en dit keer niet de olie bijvullen, maar iets leuks. Ik volgde Laurie van @busgordijn al een tijdje, en naast haar hilarische stories (die vrouw is zo echt) maakt ze prrrrachtige gordijnen voor je bussie op maat. Net toen ik kwijlend een berichtje stuurde naar Laurie dat ik ook zukke mooie gordijnen wilde voor Des, bleek zij net tijdens een brainstormwijntje bedacht te hebben dat ik ze mocht influencen (!!!) Little old me?!?! Nu shined Dessie met roze vulva's op de ruiten, net zoals de meisjesbus die ze is. In de vulva's zitten magneetjes genaaid, zodat het gordijn blijft plakken aan je deur, mijn soort gordijn. Geen gehannes meer met klittenband, gewoon een fijn, op maat gemaakt gordijn dat goed blijft zitten. Aan de buitenkant is het zwart, zodat je lekker stealth de nacht in gaat. Ik ben als een kind zo blij met deze beauties in de  bus. Nu weer wachten op mooi weer, zodat ik ze kan uitproberen in het eggie!"

Renault Master

Edward

MERCEDES 406, ALPHEN AAN DE RIJN, NL

"Ziet er top uit! Gelijk een stuk gezelliger in de bus."

Mercedes 406

Thea

FIAT DUCATO, VIJLEN, NL

"Vandaag de gordijnen ontvangen en ze zijn prachtig. We zijn er erg blij mee. Dankjewel."

Fiat Ducato Thea.JPG

Philine

FORD TRANSIT, DE GOORN, NL

"We hebben heerlijk geslapen vannacht! Super donker en geen kou meer van de ramen. En wat een plaatje he."

Ford Transit Philine.JPG

Ron

VOLKSWAGEN T4, ABBENBROEK, NL

"Net het gordijn voor de schuifdeur VW t4 binnen gekregen. Natuurlijk meteen passen! Passen perfect en het ziet er fantastisch uit. Echt vakwerk! Bedankt!"

Maartje & Donald

MERCEDES 409, BERKEL-ENSCHOT, NL

"Eindelijk kunnen we jouw BusGordijnen gebruiken. We zijn nu voor de eerste keer weg sinds we ze tijdens het laatste dubbellucht weekend hebben gekocht. We zijn er bij mee."

Mercedes 409

Lisa Maria

MERCEDES 608, ZOETERMEER, NL

"De gordijnen zijn echt super! Ben er zo blij mee! En ze passen perfect bij de bekleding"

Mercedes 608

Karin & Rob

MERCEDES 508, BUDEL, NL

"Super bedankt voor de gordijnen. De kleur grijs is perfect, heel blij mee!"

Manon & Natasha

MERCEDES 508, NIJMEGEN, NL

"Vanmorgen bus opgehaald en busgordijnen aan het uitproberen op camping in Twente. Blije guppen zijn we! Dus hier een sfeerimpressie."

Mercedes 508

Thomas

MERCEDES 407, LEIPZIG, DUITSLAND

"I love it so much! Thanks for the good job."

Mercedes 407

Michael

VOLKSWAGEN CADDY, ZWOLLE, NL

"Ik heb voor mijn Volkswagen Caddy bij BusGordijn zwarte gordijnen met magneten laten maken. Omdat ik geen zicht wil op mijn spullen van buitenaf. Ik heb zelf hiervoor sjablonen aangeleverd. De opdracht is naar behoren uitgevoerd. De gordijnen hebben een prettig systeem, zijn gemakkelijk te plaatsen en snel weer te verwijderen. Communicatie verliep ook professioneel en aardige houding. De prijs voor het product is eerlijk, aangezien het ook handwerk is."

Volkswagen Caddy

Laurien

VOLKSWAGEN T3, NOORDHORN, NL

"Het gordijn zit perfect!"

Berith & Tjerk

MERCEDES 409, HEILOO, NL

"Super bedankt voor de mooie gordijnen!!!! We zijn er super blij mee."

Bernard

MERCEDES 409, AMERSFOORT, NL

"Super mooi, heel erg bedankt."

Mercedes 409

Hanna & Liselotte

MERCEDES 609, MAINZ, DUITSLAND

"Wir haben uns die Vorhänge von VanCurtain geleistet und die sind tatsächlich total super, passen perfekt und von aussen sieht es im dunklen so aus als wäre keiner da und innen kann Mensch schlafen."

Mercedes 609

Ronald

MERCEDES 609, NOORDWIJK, NL

"Dank, heel blij met de gordijnen"

Dewi

VOLKSWAGEN T4, TILBURG, NL

"Als ik morgen een gat in de dag slaap, komt dat door deze fantastische magnetische én volledig verduisterende BusGordijnen van Laurie. De BusGordijnen krijgen van mij nu al een 5-sterren beoordeling."

Volkswagen T4

Jo

VOLKSWAGEN T5, ZWARTSLUIS, NL

"Wij zijn zo blij met jouw gordijntjes."

Sander

MERCEDES 613, ZWOLLE, NL

"Zooooo blij mee. Echt vakwerk."

Mercedes 613

Roos

OPEL VIVARO, AMSTERDAM, NL

"Zo blij met mijn nieuwe gordijnen"

Opel Vivaro

David

MERCEDES 508, SAINT PRIEST LIGOURE, FR

"Mes reideaux de chez 'VanCurtain' sont arrivés!!! Superbe."

Mercedes 508

Wieneke

VOLKSWAGEN T4, ROERMOND, NL

"Ze zijn wonderschoon!"

Jordy

VOLKSWAGEN CRAFTER, KRUININGEN, NL

"Heb ze binnen, passen goed. Thanks voor de snelle levering!!"

Volkswagen Crafter Jordy.JPG

Meer foto's zien van BusGordijnen in verschillende bussen? Bekijk het foto album

Interviews lezen van klanten over hun bus en BusGordijnen? Lees de interviews

nl1_def.jpg

EIGEN FOTO OF RECENSIE?

Ben je blij met je BusGordijnen en wil je hier een recensie over schrijven? (zo lang of kort als je zelf wilt) Of heb je een foto van je bus met BusGordijnen? Dan vind ik het heel leuk om deze te ontvangen zodat ik ze kan gebruiken op de website of social media. Zo kunnen andere klanten zien hoe de verschillende BusGordijnen eruit zien. Je kan ze mailen naar info@busgordijn.nl. Alvast bedankt!

Een foto plaatsen op Instagram of Facebook mag natuurlijk ook, graag zelfs! Tag @busgordijn en/of @vancurtain.

Slingers winnen?

Plaats een recensie op de Facebookpagina van BusGordijn en maak kans op slingers in de stof van je eigen BusGordijnen. Om de zoveel tijd kies ik een recensie uit en daar maak ik matching slingers voor als bedankje!