top of page

NIEUWS

OPEN DAG BUSGORDIJN & KAMPEERKUSSEN

Wil je stoffen kijken voor je BusGordijnen, maar wil je ook meteen je zitkussens aanpakken? Laurie van BusGordijn.nl en Len van Kampeerkussen.nl houden samen een open dag op vrijdag 12 april. Van 12.00 tot 17.00 ben je welkom (met je bus) om langs te komen in Amersfoort op de Wiekenweg 32JJe kan de gordijnstoffen kijken voor je BusGordijnen en ook de meubelstoffen voor de bekleding van je kussens. Alle stoffen zijn nu bij elkaar dus je kan stoffen combineren, kijken wat goed matcht en even proefhangen in je bus.

 

Naast stoffen kijken kan je ook je zithoek laten opmeten door Len zodat zij er nieuwe kussens voor kan maken. Je kan een BusGordijn testen door op te hangen in je bus. Als niet alle ramen geschikt zijn voor een BusGordijn omdat er geen metaal zit kan Len ander soort gordijn maken zonder magneten (aan rails of een spiraal), we kunnen met dezelfde stoffen werken voor de verschillende gordijnen zodat het toch één geheel wordt. Ook kunnen we je helpen om een keuze te maken tussen de verschillende stoffen en adviseren welke gordijnstoffen en meubelstoffen mooi bij elkaar passen in je bus.

Open dag BusGordijn & Kampeerkussen

Vrijdag 12 april 2024 van 12.00 tot 17.00
Wiekenweg 32J in Amersfoort

laurie en len_edited.jpg
bus pierre en carina.jpg

CADEAUTJE: VANLIFE MAGAZINE

Bij een bestelling van 4 of meer BusGordijnen krijg je vanaf nu een gratis vaNLife magazine cadeau! (en daar hoef je verder niks voor te doen, behalve je BusGordijnen bestellen).

vaNLife magazine is een heel leuk magazine vol verhalen en tips van andere camperaars en verschijnt drie keer per jaar. Ik ben zelf groot fan (en natuurlijk abonnee) dus dit leek me een mooi cadeautje als je je BusGordijnen uitpakt. Je ontvangt een editie uit 2021.

vanlife magazine_edited.jpg

BUSSEN GEZOCHT!

Heb je een van de volgende bussen? Dan ben je welkom op de Wiekenweg 32J in Amersfoort zodat ik je bus kan opmeten:

  • Mercedes Sprinter III (2018 - heden)

  • Iveco Daily (2006 - 2014)

  • Iveco Daily (2014 - heden)

  • Fiat Ducato I / Citroen C25 / Peugeot J5 (1981 - 1993)

  • Citroen Jumpy I / Peugeot Expert I / Fiat Scudo I (1995 - 2006)

  • Renault Trafic I (1980 - 2000) / Opel Arena (1997 - 2001)

Stuur een mailtje naar info@busgordijn.nl

bus opmeten_edited.jpg

SLINGERS + KUSSENHOEZEN

BusGordijnen maken betekent ook oneindig veel leuke stofresten. Omdat weggooien zonde is maak ik er slingers en kussenhoezen van en die staan te koop in de shop. Leuk voor jezelf of als cadeautje.

Prijzen (inclusief verzenden):

Vanaf 12,50 per slinger

Vanaf 16,- per kussenhoes

STOFFEN KIJKEN

Wil je de stoffen liever in het echt bekijken voor je een keuze maakt voor je BusGordijnen? Ik heb een hele muur voor stofvoorbeelden (met magneten erin genaaid: dus je kan ze even ophangen in je bus). BusGordijn is elke vrijdagmiddag open op afspraak tussen 12.00 en 14.00. Eerst even een mailtje sturen om een afspraak te maken: info@busgordijn.nl. Adres: Wiekenweg 32J in Amersfoort. Is Amersfoort te ver weg? Als je twijfelt tussen een paar stoffen kan je een mailtje sturen met je adres: dan stuur ik een paar stofvoorbeelden op.

stoffenmuur met stofje_edited.jpg
bottom of page